Welcome in the world of Triglav fairytales!

Trips - Tourist trips

Dovje, Mojstrana in Vrata

Izhodišče je pred staro obnovljeno kovačnico na Dovjem, kjer lokalni vodnik predstavi vas. Sprehodimo se proti Mojstrani mimo Aljaževega spomenika in občudujemo panoramo s pogledom na Triglav in okoliške vršace.

Dovje, Mojstrana in Radovna

Izhodišče je pred obnovljeno kovačnico na Dovjem, kjer lokalni vodnik predstavi Dovje. Naprej proti Mojstrani mimo Aljaževega spomenika, ves čas pa lahko občudujemo panoramo s pogledom na Triglav in okoliške vršace.

Kranjska Gora, Rateče, Planica

Pot nas bo vodila v kraje, kjer se pozimi tare smučarskih skakalcev, tekačev na smučeh, pohodnikov in turnih smučarjev. V dolini Planice se nam bo predstavila do nedavnega največja letalnica na svetu, dolino pa bomo občudovali v poletni luči, z vsemi svojimi skrivnostmi in lepimi okoliškimi vršaci.

Bled

Smer proti slovenskemu biseru, Bledu, s pesmijo 'Otoček sredi jezera, gori pa cerkvica …' Ob prihodu na Bled si bomo najprej ogledali panoramo in se napotili po znameniti promenadi.

Bled in Bohinj

Smer proti slovenskemu biseru, Bledu, s pesmijo 'Otoček sredi jezera, gori pa cerkvica …' Ob prihodu na Bled si bomo najprej ogledali panoramo in se napotili po znameniti promenadi.

Klasična Soča

Pot nas bo vodila preko prelaza Vršič, kjer si bomo na poti najprej ogledali Rusko kapelico posvečeno ruskim vojnim ujetnikom iz 1. svetovne vojne. Pogled na Ajdovsko deklico nas bo pospremil na vrh prelaza. Tu nas bodo osupnile mogočne stene okoliških vrhov.

Adrenalin Soča river

Adrenalinski spust z raftom po smaragdni reki in odkrivanje skritih kotičkov njene doline. Pot nas bo vodila preko prelaza Vršič, kjer si bomo na poti najprej ogledali Rusko kapelico posvečeno ruskim vojakom iz 1. svetovne vojne. Pogled na Ajdovsko deklico nas bo pospremil na vrh prelaza.